Alsójózsán készülnek a DEAC UP karatésai az őszi görögországi karate Világbajnokságra

A DEAC Shotokan Karate Szakosztály Utánpótlás versenyzői az alsójózsai FOREST GYM edzőteremben készülnek a 2023. szeptember 29 – október 01. között, Görögországban megrendezésre kerülő SKDUN Karate Világszövetség által szervezett Karate Világbajnokságra. Az alapozó edzések helyszínéül választott edzőteremben a megfelelő edzőgépeken és széleskörű, alternatív sporteszközökön túl, zöld környezet is segíti a versenyzők nyugodt felkészülését.

Az egyetemi sportolók sensei Őri Krisztián 4. Dan vezetésével heti 5 nap tréninggel (állóképesség, küzdőgyakorlat, formagyakorlat, erőnlét) készülnek a világeseményre.

Debrecenből 7 fős stáb érkezik az Athén melletti viadalra.

Az őszi világeseményen hivatalosan is bejelentik, hogy a józsai Bushido Karate Sportegyesület az SKS-SKDUN Hungary Karateszövetség segítségével és a DMJV Önkormányzatának támogatásával 2024. 04. 12 – 04. 14. között Shotokan Karate Európa Bajnokságot rendez a debreceni Főnix Arénában – mondta el Majer Tamás önkormányzati képviselő.

A világbajnokságra készülés alkalmával egy sajtóeseményre hívtuk meg a média munkatársait 2023. július 29-én szombaton, melynek kapcsán betekinthettek az edzések menetébe, megismerkedhettek a versenyzőinkkel. Az edzéseket Őri Krisztián karate edző vezette, ahol Majer Tamás önkormányzati képviselő is jelen volt, és interjút is adott a média munkatársainak.

Helyszín: Forest GYM (Alsójózsa, Szordasi út 5.)

2023.07.29. szombat 09.30.

Edző: Őri Krisztián, DEAC

DEAC VB keret versenyzői a Görög VB-re
Uncsi tesós: Turuczkai Katával a Sensei: LOVE Nagyrábé
Balról: Simon Dávid (FOREST GYM), Majer Tamás (DMJV), Sensei Őri Krisztián 4. Dan (DEAC)
Majer Tamás DMJV önkormányzati képviselő interjút ad a DTV-nek
DEAC Karate UP VB kerete: (balról) Őriné Iván Krisztina, Erdei Dorottya, Őri Panna Krisztina, Őri Krisztián, Őri József Béla, Hegyessy Zsombor,
(Huszák János lentebb)
DEAC Karate UP VB Keret a Józsai Grundon kezdte meg a Görög VB-re a felkészülést 2023. 07. 21-én.
Sensei Őri Krisztián 4. Dan vezető edző
Őriné Iván Krisztina 3. Kyu (segédedző, táplálkozási tanácsadó)
Senpai Őri József Béla (Jozef) 1. Dan versenyző, segédedző
Őri Panna Krisztina (Pancsi) 4. Kyu versenyző
Erdei Dorottya (Dodó) 7. Kyu versenyző
Hegyessy Zsombor (Zsombi) 4. Kyu versenyző
Huszák János (Jancsika) 5. gyf. versenyző