Karcagon járt a DEAC Karate UP a beteg gyerekek gyógyulásáért!

Karcagon, „Legyél Te is szívbajnok!” címmel tartott rendezvényen 2023. május 27-én szombaton, melyen részt vett Beck Mónika Magyarország Szív Nagykövete, a program megálmodója, valamint a helyi szervező, dr. Juhász Zsuzsanna gyermekorvos, a Karcagi Kátai Gábor Kórház vezetése és a gyermekosztály dolgozói is.

„Mutass egy szívet!” közös fotó elkészülte után a jelenlévő gyermekek, sportolók, kisétáltak a főtérről a kórház díszudvarára. A gyerekekkel együtt sétáltak a DEAC Shotokan Karate Szakosztályának Utánpótlás sportolói: Marsi Erik és Marsi Máté, valamint édesapjuk a szintén karatéka Marsi Viktor is.

Jelen volt továbbá Laboncz Sándor kerékpáros, Balla András birkózó, a kézi suli csapata, Szalka Andrea, az Év női aerobik előadója, Nagy Roland, cukorbeteg válogatott csapatának tagja, a Karcagi Eskrima aranycsapat, a Karcagi Aikido Egyesület, Csigerné Szabó Ilona maratonista és az Utánfutók csapata és a Télapó N*1, aki Mannausbol, Brazíliából érkezett az eseményre.

A Magyar Kajak-kenu Szövetség közel 500 érmet adott az eseményre, hogy átadják a gyerekeknek, akik tényleg bajnokok, mert hősiesen küzdenek a betegségük ellen!

A Bajnok Maci kabalából minden gyermek hazavihetett egyet, amit egy szurkolói közösség adományozott az eseményre. A piros szívet nagyon szívesen viselték a résztvevők, mely az összefogást jelképezte a jó ügy érdekében Karcagon!

Debrecen, 2023. 06. 09.                                            Sensei Őri Krisztián 4. Dan vezetőedző

                                                                                              DEAC Karate UP

Fotó: Karcagi Hírmondó