Bushido Karate SE: Bihar-Bihor megyei határokon átnyúló Karategála

A Bushido Karate Sportegyesület szervezésében tartottunk Gálánkat, a Határon átnyuló Shotokan Karate Háziversenyt 2024.03.16-án.


Nagy tisztelettel köszöntötte az Ünnepi megnyitón Juráskó Róbert a JÓTEKE egyesület elnöke a Nagyváradi Crisul Klubot, a Hajdúnánasi Hódos Imrét, a DEAC KARATE UP SKDUN SZAKOSZTÁLYT, Bihartorda KSE-t, a Józsai SZTSE-T. Köszönjük a Debreceni Református Kollégium Gimnáziumának, hogy lehetőseget kaptunk a karate kapcsolataink határon átnyuló erősítésére. A rendezvény kiváló alkalom volt a 2024.04.12-14-i Debreceni Shotokan Karate EURÓPA BAJNOKSÁG kata és kumite számainak gyakorlására. A nap szakmai koordinátora Sensei Kis Zoltán 6. Dan Mester volt.
Sensei Őri Krisztián 4. Dan elnök
Bushido Karate Sportegyesület 

Rendezvényünket:
„Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2023.” című pályázati kiírására benyújtott, NEAO-KP-1-2023/4-000889 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba vett, Bihar-Bihor megyei határokon átnyúló Karategála című pályázata keretében valósítottuk meg, a Miniszter Elnökség, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, és a Nemzeti Együtt Működési Alap támogatásával. Köszönjük Nekik !