Nagyváradon brillíroztak a hajdúsági karatésok

Szerző: Dehir.hu | info@dehir.hu Közzétéve: 2018.10.08. 11:55 | Frissítve: 2018.10.08. 22:46

A hajdú-bihari versenyzők több érmet hozhattak haza, de bőven voltak olyanok is, akik az élmezőnyben végeztek a nemzetközi bajnokságon. A Hadjú Bushido Karate SE külön díjazásban is részesülhetett.

Nagyváradon rendezték meg a 17. Bihor Open Nemzetközi WKF Karate Bajnokságot, melyre érkeztek versenyzők érkeztek Ukrajnából, Szerbiából, Romániából és Magyarországról is

Nagyváradon járt a Bushido

A hajdúságiak nyolc shotokan karatéssal vettek részt az egyéni WKF kata versenyszámokban, és nagyon jól szerepeltek: Őri Panna Krisztina és Őri József Béla a 2., Lossos Balázs a 6., Bessenyei Máté és Dobos Tifani a 3. helyen végzett. Őket Őri Krisztián 3. Dan (Hajdú Bushido Karate SE) készítette fel a megmérettetésre. Rajtuk kívül Pápista István 1. Dan (EastFighter SE). növendékei is jól teljesítettek, hiszen Erdei Tünde az első, Horváth Evelin az 5., Erdősi Dóra pedig a  6. helyet szerezte meg a versenyen.

A régió legjelentősebb WKF karate versenyén a józsai Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskolában működő Hajdú Bushido Karate SE az elvárásokon felül teljesített, ez köszönhető az egyesületben folyó karate szakmai munkának, melyet az SKS-SKDUN HUNGARY szövetség válogatott edzői Tímár Zoltán 5. Dan és Ferencz Tibor 5. Dan mentorálnak, illetve a Bushidoban folyó kondicionáló – atlétika tréningeknek, melyet Simonyi Ferenc kézilabda edző (Józsai SZTSE) irányításával végeznek a versenyzők.

A Hadjú Bushido Karate SE külön emlékkupát és díszoklevelet kapott a verseny szervezőjétől Vaida Ioantól (Karate Shogunul Oradea), melyet a Bushido nevében Őri Krisztián vett át.

bushido