Szerencsi OB 2017. 09. 23.

„Hat érmet és egy teljesítmény kupát hozott a hat éves józsai Őri Panna Krisztina a szerencsi karate OB-ról”

A Hajdú Bushido Karate Sportegyesület 2017. szeptember 23-án Szerencsen, az SKS-SKDUN shotokan karate szövetség országos bajnokságán képviselte a hajdúságiakat.

Az egyesület 16 fővel indult az OB-n, a több mint két sportoló között. A debreceni klub legeredményesebb versenyzője Őri Panna Krisztina (6 éves) volt, aki formagyakorlatban és küzdőgyakorlatban is megnyerte az egyéni versenyszámát, valamint ezek egy fokkal nehezebb felnevezéseit is. Pancsi a csapat formagyakorlatokban ezüst és bronzérmet szerzett csapataival, és ezzel kiérdemelte az OB legeredményesebb leány versenyzője kupáját.

További első helyezetteink: Őri József Béla (10 éves): Jozef formagyakorlatban és sanbon küzdőgyakorlatban is elhozta a trófeát. Lossos Balázs (10 éves): kihon ippon küzdelemben szerezte meg az első helyet, míg Kiss Georgina (12 éves) a leány formagyakorlatban állt a dobogó tetejére. Bessenyei Máté (14 éves) shobu ippon küzdelemben nyerte az aranyat.

A BKSE összesített eredmény táblázata: egyéni számokban 9 arany, 4 ezüst, 8 bronz, valamint 1 egyéni teljesítmény kupa. Csapat számokban: 3 ezüst és 3 bronz.

Versenyzőink:

Őri Panna Krisztina,

Gargya Péter,

Galgóczy Zoltán,

Kiss Boglárka,

Török Ábel,

Őri József Béla,

Halász Árpád,

Bodó Miklós,

Lossos Balázs,

Bodolai József,

Gubacsi-Wéber Izabell,

Kiss Georgina,

Halász István,

Török Olívia,

Bessenyei Máté,

Jámbor Zsófia.

Edzők:

Jámbor István 1. Dan,

Jámborné Molnár Éva Dan,

Győri István 1 Dan.

Hajdú Bushido Karate SE Szerencsen